La Càmera de Saragossa atén a més de 550 emprenedors

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Noticias La Cambra de comerç i Indústria de Saragossa ja ha atès en el que va d'any a més de 550 persones interessades a muntar el seu propi negoci, de les quals el 60 per cent es troba en situació de desocupació.

(2/08/2012. EUROPA PRESS)  A l'hora d'engegar la seva pròpia empresa, la inversió que barregen aquestes persones és "ajustada", d'entre 20.000 i 30.000 euros per obrir un comerç o agafar un traspàs, i entre 6.000 i 7.000 euros per iniciar l'activitat d'un gabinet o despatx professional, ha informat la Càmera en un comunicat.
Aquesta institució ha indicat que els joves es decanten per impulsar negocis relacionats amb els seus estudis i els emprenedors de major edat aposten per models tradicionals com els comerços de proximitat.
Igualment, ha explicat que una tendència que sí s'ha consolidat és l'aposta per la formació a l'hora de madurar el projecte empresarial. En aquest sentit, més de 300 persones ja han participat aquest any en els tallers 'Emprèn pas a pas' de la Càmera de Saragossa.
En les sessions, dirigides a persones sense experiència empresarial, s'explica quins són els passos per engegar una empresa, com valorar la seva viabilitat, si existeixen subvencions per al seu projecte i on poden sol·licitar-les o com seleccionar la forma jurídica que més s'ajusti a les seves necessitats, entre altres qüestions.
El proper taller se celebrarà el 29 d'agost, però les places ja estan completes; els següents s'impartiran el 12 i el 20 de setembre.

VIABILITAT

D'altra banda, els serveis d'emprenedors de la Càmera Zaragoza han efectuat en el primer semestre de 2012 més de 90 estudis de viabilitat de projectes d'emprenedors.
Aquests estudis ajuden a definir el projecte de l'emprenedor i en ells es valoren factors com l'equipament comercial de la zona i la competència o l'estructura demogràfica de l'àrea, que permeten estimar les possibilitats d'èxit.
A més, mitjançant l'anàlisi de les xifres obtingudes en l'informe econòmic-
Totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat