El 61% de les llars d'Espanya està connectat a Internet

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Noticias El 61% de les llars d'Espanya disposa de connexió a Internet i una tercera part dels quals es connecten ho fa a través del mòbil, la qual cosa suposa un increment de gairebé 14 punts percentuals, segons l'informe anual La societat en Xarxa 2011

(23/07/2012). D'acord a l'informe, en el qual es recopilen els indicadors nacionals i internacionals referents a diferents àmbits de la societat, a nivell europeu el percentatge de llars connectades a la xarxa ascendeix fins al 68%.
La penetració en Internet en les llars espanyoles ha experimentat un creixement positiu respecte a 2010. El 61% de les llars espanyoles disposa de connexió a Internet, set punts per sota de la resta de la Unió Europea que es connecta a Internet regularment. Això suposa que 10,3 milions de llars espanyoles està connectats a Internet.
A més, una tercera part d'aquestes llars es connecta a través del mòbil, la qual cosa suposa un augment de 14 punt percentuals pel que fa a l'any anterior. Quant als ciutadans, vuit de cada deu espanyols disposen de telèfon mòbil i el 66,3% s'ha connectat a Internet en alguna ocasió.
D'aquesta manera, en les llars destaca en primer lloc la penetració de telefonia mòbil (92%),seguit de la telefonia fixa (82%),Internet (61%) i la televisió de pagament (23%). En total, la despesa de les llars en serveis TIC va aconseguir els 13.448 milions d'euros en 2011.
 
L'EMAIL I LA CERCA PER INTERNET, EL MÉS DEMANDAT
Quant a les activitats que realitzen els usuaris en Internet es troben la consulta del correu electrònic, amb un 70%, i la cerca d'informació a través de cercadors amb un 60%. La consulta de notícies aconsegueix el 46 per cent i entorn del 28% es troben la missatgeria instantània i el manteniment del perfil a les xarxes socials.
A més, els usuaris d'Espanya es troben entre els més actius del món en xarxes socials. Aquells que utilitzen aquestes xarxes amb finalitats professionals destaquen per fer-ho de forma majoritària per buscar treball (57,6%) i per promocionar-se com a professional (30,3%).
Un altre dels aspectes rellevants quant a la penetració d'Internet és el comerç electrònic, on les vendes es xifren en 9.114 milions d'euros en 2011, un 17,4% més que l'any anterior. El volum de compradors ascendeix a 11 milions, la qual cosa suposa que el 43,1% dels internautes espanyols són compradors online
Totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat