"Punta" de la DGA al petit comerç aragonès

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Noticias Les subvencions per a la promoció del comerç de proximitat, reduïdes en gairebé un 95%  en el projecte de pressupostos de la DGA per 2016

Si ningú ho remeia, les subvencions per a la promoció i dinamització comercial del comerç interior es veuran reduïdes per al present any a la mínima expressió. Les ajudes al comerç de proximitat passaran de tenir en l'exercici anterior una partida pressupostaria d'1.300.000 euros a tan sols 141.000 euros, el present any. Igual passarà amb les ajudes per a inversions, modernització i innovació del comerç (de 2.100.000 euros, a 60.000 euros). Així consta en el projecte de pressupostos de la DGA per 2016.
Aquestes ajudes són fonamentals per a la supervivència del petit comerç i el seu teixit associatiu, més encara, en l'actual situació de crisi, ja que per a aquest sector, encara està molt lluny aquesta “recuperació” de la qual parlen alguns.
El comerç representa en l'Aragó el 14% del P.I.B. aragonès. Una de cada quatre empreses és un comerç. I com algú ha dit: "el comerç està present en tots els municipis i vertebra el territori". A més, genera riquesa, ocupació i dinamitza espais.
És veritat que situació econòmica no permet moltes alegries i que és normal que hi hagi ajustos i reduccions però no fins a tals extrems.
L'aprovació d'aquests pressupostos suposaria la desaparició de nombroses associacions de petits comerciants, tan necessàries per vertebrar el sector, sobretot, al món rural.
És així com el  Govern d'Aragó vol ajudar al petit comerç enfront de les grans superfícies o a internet? Flac favor fa amb aquestes mesures. Més aviat dóna l'esquena a molts aragonesos que lluiten per treure els seus negocis avanci a costa de nombrosos esforços econòmics i  familiars. 
 
Totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat