LA TINTA ARAGONESA

Asociados
C. Don Jaime I nº 32
976 395 276
50001 Saragossa
En La Tinta Aragonesa portem revolucionant el mercat del consumible per a impressores des de 2006.

Gràcies a les nostres alternatives de qualitat per al consumible original i al nostre exquisit servei ens hem posicionat com la millor opció per a la compra de cartutxos per a impressores a Saragossa.

Per què has de conèixer-nos?
Per la nostra èmfasi a aconseguir la millor alternativa al cartutx original


Tots diuen que funcionen. Nosaltres, ho garantim! Som especialistes en la venda de consumibles per a impressora.

Ens hem proposat ser l'empresa especialitzada que majors garanties dóna al mercat per millorar els teus costos d'impressió. Per a això venem només cartutxos alternatius d'alta qualitat, però no a qualsevol preu.

Pel nostre exquisit servei que oferim amb gran entusiasme

Perquè no només venem els millors cartutxos alternatius del mercat. Tenim un estil propi: assessorar tan bé com sigui possible al client (sobre que impressora necessites i que cartutx cobreix millor les teves necessitats d'impressió...)

I per poder fer-ho hem aconseguit alguna cosa únic: consolidar un equip d'especialistes excepcionals, un mètode de treball efectiu sense deixar de perseguir grans somnis.

Per les múltiples referències i experiències amb el producte que ens avalen

Després de néixer d'un bressol tècnic informàtica, en aquests anys, hem aconseguit que milers de clients particulars i les principals empreses de Saragossa confiïn en els nostres cartutxos.

En les nostres botigas trobaràs assessorament sobre cartutxos originals i les seves alternatives; impressores de tinta, làser; impressores per a ús domèstic, per a pimes...

Volem ajudar-te perquè cobreixis les teves necessitats d'impressió d'una forma òptima i econòmica.
Som especialistes . Podem assessorar-te en la compra d'una nova impressora i del consumible més adequat segons les teves necessitats d'impressió.

www.latinta.es
Tots els associats
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat