CADARSO MULTIOPTICAS

Asociados
C. Don Jaime I nº 2
976 296 681
50001 Saragossa
MULTIOPTICAS

Podríem començar dient que som l'empresa espanyola líder en serveis òptics i seria cert. Però més que donar-te dades i xifres, volem explicar-te tot el que podem fer per tu. És la millor manera d'explicar qui som, a què ens dediquem i perquè hem arribat a ser els millors en el nostre sector. La resposta és senzilla: en Multiópticas ho tens tot:

Professionalitat. Som òptics-optometristas i sempre anem a vetllar per la teva salut visual. A més d'aconsellar-te el que més li convé a la teva vista, t'ajudem a triar el model d'ulleres que millor et senti. Perquè ningú millor que nosaltres t'ho pot indicar.

Proximitat. Multiópticas comptes amb més de 500 òptiques en tota Espanya. Així que vagis on vagis estarem allí per a tu.

Moda. Les nostres col·leccions d'ulleres mó recullen les tendències, colors, materials, formes… de cada temporada, perquè puguis lluir sempre el look més actual.

Varietat. Tenim més d'1.000 models mó, i cada temporada afegim nous dissenys. Per això, estem segurs que sempre vas ha trobar més d'una porta mala sort perfecta per a tu.
Qualitat. Utilitzem els millors materials: titani, Ultem, fibra de carboni... tenint en compte les últimes tendències. I realitzem un elaborat procés de fabricació que sens dubte notaràs en la qualitat de totes les nostres ulleres.

Preu. Graduades, progressives, de sol... Estrena el més nou en ulleres a un preu accessible. Perquè anar a l'última no té perquè afectar a la teva butxaca.

Solucions auditives. Moltes de les nostres òptiques ofereixen una àmplia gamma de productes i un assessorament expert a totes les persones que té problemes auditius.

I ara que conèixer el més important de la nostra empresa podem deixar caure les fredes dades:
• Tenim més de 500 òptiques en tota Espanya
• Comptem amb més de 2.000 empleats.
• En 2012 vam vendre 1 milió d'ulleres. Un any després hem duplicat aquesta xifra.
• Mó és la marca favorita dels espanyols.
• Per tot això, avui som l'empresa espanyola nº 1 en serveis òptics.

www.multiopticas.com
Tots els associats
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat