L'associació

Secciones
L'Associació té per objecte la coordinació, gestió, foment i tutela dels interessos generals i comuns dels seus associats. Representar, defensar, coordinar, gestionar, fomentar i promocionar els interessos comercials, econòmics, socials, laborals i professionals de tots els seus membres.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
ELS QUI SOM

Som l'Associació del Casc Històric de Saragossa, al costat del Pilar i al ric Ebre, que el seu objectiu és potencial i dinamitzar el comerç de proximitat combinant la qualitat i el bon servei als clients en un entorn cultural, històric i gastronòmic de primer ordre.

L'associació denominada SANT GIL va ser constituïda per diversos comerciants del carrer Don Jaime I en 1977. El nostre objectiu segueix sent el mateix, Fomentar la unió entre el comerç creant un CENTRE COMECIAL OBERT i facilitar als associats tota classe de serveis dels quals disposem. L'única preocupació de l'Associació AJUSTO DON JAIME (nou nom mes d'acord amb els temps) és la de ser interlocutor entre els comerciants i les institucions AJUNTAMENT I D.G.A. així com afavorir els accessos i serveis perquè els nostres clients els resulti atractiu visitar els nostres comerços.

Són molts els problemes que ens amenacen, però això de la venda, mai ha estat fàcil. No som aliens a la desaparició de l'Ajuntament A la PLAÇA DEL PILAR, així com el trasllat de la ciutat de la Justícia. A la qual cosa ens oposem radicalment i hem creat juntament amb associacions de veïns la PLATAFORMA JUSTÍCIA PER Al CASC.

Des de fa uns anys pertanyem com a associació independent a CEPYME, com a empresaris de comerç que som, i a O.P.T.A com a autònoms que som la majoria del sector. Les dues organitzacions ens recolzen així com ens ofereixen tot el seu suport i els seus serveis que poc a pocs anirem detallant.

Tenim un paper destacat en LA CAMARA DE COMERÇ DE SARAGOSSA, amb la qual col·laborem estretament. El nostre gran objectiu és unir-nos associativament amb altres sectors comercials propers a nosaltres, que la seva problemàtica és similar i hem estat molt distanciats, des d'aquí oferim la nostra col·laboració.

Aquest projecte de la web ens ha de ser molt productiu i animo a tots els col·laboradors a fer-la gran amb els nostres projectes.

ELS NOSTRES OBJECTIUS

Dinamitzar el teixit comercial de l'Entorn Don Jaime
Assistir als seus afiliats en els aspectes sociolaborals actuant com a organització de caràcter consultiu i reivindicatiu davant les Administracions Públiques Sindicats, Consumidors i altres Organitzacions Empresarials, i intervenint en els processos de negociació col·lectiva en defensa dels interessos dels col·lectius representats.

Gestionar subvencions, ajudes, plans i programes d'organismes, públics i privats, relacionats amb l'objecte de l'Associació
Produir i editar tota classe de publicacions (escrites, en suport informàtic o audiovisuals) que contribueixin a la defensa i promoció dels interessos dels associats i, en general, dur a terme quantes actuacions informatives puguin ser d'interès comú per als seus associats i resultin adequades per a la millor difusió dels plantejaments i objectius de l'Associació.
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat d'entornodonjaime.com  amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: comunicacion@entornodonjaime.com

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional d'entornodonjaime.com  .
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional d'entornodonjaime.com  .

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: comunicacion@entornodonjaime.com
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat